kERETA SEWA AIRPORT KULIM

Oleh DNZ Group 

 

Perkhidmatan Kereta Sewa Sekitar Airport Kulim...

 

 

 

PILIH KERETA SEWA ANDA

MENGAPA PILIH DNZ?

Rakaniaga Kereta Sewa

Kami mengumpulkan pengusaha-pengusaha kereta sewa di sekitar Airport Kulim. Khas untuk anda.

Model Kereta Sewa Pelbagai Jenama 

Lebih 100+ model kereta sewa pelbagai jenama untuk anda pilih. Pilih & pandu terus.

Harga Terbaik. Dijamin !!!

Anda nyatakan bajet anda. Kami akan memberikan pilihan kereta sewa terbaik untuk anda. 

Tiada Kos Tersembunyi

Tiada kos tambahan. Anda bayar untuk apa yang anda pandu.

Mod Pembayaran Mudah

Tunai, ATM, CDM & online banking, semuanya kami terima. Mudah & senang.

Khidmat Pelanggan 24/7

Team kami akan cuba memberikan khidmat & support yang terbaik. 24/7 bersedia untuk anda.

 

SOALAN LAZIM BERKAITAN KERETA SEWA AIRPORT KULIM

 

 

Ada Syarikat Kereta Sewa Di Lapangan Terbang Kulim?

Terdapat pelbagai jenis syarikat kereta sewa kecil dan besar yang menyediakan perkhidmatan Kereta Sewa Airport Kulim (KXP). Syarikat dengan status ENTERPRISE sehingga kepada Travel & Tour SDN BHD. Biasanya syarikat kereta sewa ini akan beroperasi di sekitar lapangan terbang, stesen kereta api, pelabuhan dan sebagainya. Di sinilah orang ramai berkumpul untuk mendapatkan pengangkutan ke destinasi masing-masing.

 

Apa Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Kereta Sewa Di Malaysia?

Sebagai pelancong yang datang dan berhenti sementara di lapangan terbang Kulim, sangat penting baginya untuk mengetahui lokasi perhentian seterusnya. Mereka harus lengkap dengan pengenalan diri, lesen memandu antarabangsa yang sah, kemudahan kewangan @ kad kredit untuk pembayaran dan sebagainya. Sekiranya ada rakan atau kenalan di sekitar Kulim, itu adalah bonus sekiranya sesuatu yang tidak diingini berlaku. Terakhir sekali mempunyai insurans perjalanan adalah digalakkan sebelum membuat tempahan di Kereta Sewa Airport Kulim.

 

Berapa Kadar Sewa Di Lapangan Terbang Kulim?

Terdapat perbezaan harga untuk penyewaan kereta mulai dari kereta bersaiz kompak, sedan, MPV hingga kereta sewa mewah. Harga kereta sewa serendah RM100 sehari. Paling mahal antara RM800 - RM1,000 sehari.

 

Model Kereta Sewa Yang Mana Paling Popular Di Lapangan Terbang Kulim?

Bagi pengguna tempatan, penyewa biasanya akan menyewa kereta sewa Myvi Auto. Kereta ini lasak, selesa untuk 4 -5 orang dan juga menjimatkan bahan bakar. Harga sewa bermula dari serendah RM120-150 sehari bergantung pada jenis model dan juga tahun keluarannya.

 

Berapakah Umur Minimum Pemandu Kereta Sewa Yang Dibenarkan?

Umur pemandu kereta sewa di syarikat Kereta Sewa Airport Kulim (KXP) ini adalah 25 tahun ke atas. Di bawah umur ini tidak dibenarkan sama sekali walaupun dia adalah pemegang lesen yang sah di negara asalnya. Syarat ini adalah untuk kepentingan kedua-dua pihak. Sila baca polisi kereta sewa yang dilampirkan dengan teliti.

 

Syarikat Kereta Sewa Termurah Di Sekitar Lapangan Terbang Kulim?

Ini akan menjadi kebiasaan bagi pelanggan kereta sewa yang akan berusaha mencari kereta sewa yang murah atau yang paling sesuai dengan bajet yang ada. Sekiranya ada lebih banyak bajet, akan beralih ke kereta sewa yang lebih besar yang lebih selesa. Di Kulim Airport, syarikat kereta sewa yang menawarkan harga sewa paling murah dan berpatutan adalah DNZ Car Rental yang beroperasi di sekitar Bandar Kulim. Harga sewa yang ditawarkan adalah serendah RM100 sehari.

 

Bagaimana Saya Boleh Dapatkan Tempahan Kereta Sewa Murah Di Lapangan Terbang Kulim?

Melalui platform tempahan Kereta Sewa Airport Kulim (KXP) ini, pelanggan akan dapat membezakan harga sewa untuk model yang sama. Terdapat 3-4 pembekal kereta sewa yang mempunyai kadar sewa harian yang berbeza. Ada yang menyediakan dalam bentuk pakej dan sebagainya. Terserah anda untuk menilai dan memilih penyedia kereta sewa yang anda mahukan.

 

Di Manakah Tempat Terbaik Untuk Tinggal Di Sekitar Lapangan Terbang Kulim?

Di sekitar Bandar Kulim, terdapat beberapa jenis tempat yang selesa untuk menginap dengan harga yang berpatutan, sama ada homestay, hotel dan sebagainya. Ada yang menawarkan harga bermalam serendah RM100 semalam. Bagi pelanggan Kereta Sewa Airport Kulim (KXP) yang mahukan harga yang lebih murah, mungkin mereka perlu memandu lebih jauh, menuju ke kawasan luar bandar dan mereka akan menemui beberapa kemudahan penginapan yang jauh lebih murah daripada di Bandar Kulim. Penyewa kereta perlu memikirkan beberapa faktor terlebih dahulu seperti jarak ke Lapangan Terbang Kulim, masa yang diambil, kemudahan umum dan sebagainya.

 

Adakah Saya Memerlukan Insurans Untuk Menyewa Kereta Di Lapangan Terbang Kulim?

Sekiranya anda menyewa dengan penyedia kereta sewa kami, secara automatik anda dilindungi oleh insurans ketika memandu di Malaysia. Sekiranya anda mahukan insurans perjalanan tambahan, sila bertanyakan kepada wakil pembekal kereta sewa kami. Sebelum mengesahkan tempahan kereta sewa anda di Lapangan Terbang Kulim, pastikan anda mengetahui polisi yang dinyatakan dengan jelas.

 

Adakah Perjalanan Saya Tidak Terbatas Jika Saya Menyewa Kereta Di Lapangan Terbang Kulim?

Ya. Tiada jarak had perjalanan sekiranya anda menggunakan perkhidmatan Kereta Sewa Airport Kulim (KXP) kami. Anda boleh pergi ke mana sahaja di Malaysia tanpa perlu risau tentang kos tambahan. Semua kereta sewa kami dilengkapi dengan pakej jarak perjalanan tanpa had.

 

Adakah Kemungkinan Menyewa Kereta Sehala Hanya Dari Lapangan Terbang Kulim?

Sekiranya anda ingin menyewa kereta dari Lapangan Terbang Kulim, dan ingin mengembalikannya dari tempat / kawasan / lokasi yang berbeza, ini dibenarkan tetapi bersyarat. Anda perlu membayar kos tambahan untuk membolehkan penyedia kereta sewa kami mengambil kembali semula kereta yang disewa dan membawanya kembali ke lokasi operasi asalnya. Kadar bayaran tambahan yang dikenakan adalah berdasarkan jarak lokasi kereta sewa dengan pusat kereta sewa di Lapangan Terbang Kulim.

 

Tempah Sekarang!

Rancang perjalanan atau percutian anda dengan perkhidmatan Kereta Sewa Airport Kulim (KXP). Dengan kecekapan perkhidmatan kami, anda pasti akan merasa selesa, mudah dan menjimatkan masa anda. Tempahlah sekarang!

 

COPYRIGHTED @ 2021

DESIGNED BY DNZ ADVERTISING | WEB DESIGN | SERVIS SEO | SERVIS GOOGLE ADS